HEXA NETWORK

coinpayu

     


 Evet arkadaşlar yeni bir cep mining uygulaması ile tekrar beraberiz. Play storeye girip Hexa Network yazıp uygulamayı indiriyoruz. E-posta ile kaydımızı oluşturduktan sonra sisteme giriş yapıyoruz. Mininig yazan kısma bastığınızda kazım başlıyor. Referans ile kaydolan herekese 1 HEXA ödül veriyor. Benim referans linkim olan " sonmohikan " eklerseniz sevinirim.

  Sistemde ana ekranda 1.60 HEXA/hr ibaresi gibi bir ibare göreceksiniz. Bu sizin 1 saatte ne kadar HEXA token kazanacağınızı gösteriyor. BOOST yazan kısım her 10 dakikada bir karşınıza gelir. Buraya tıkladığınızda size bir reklam izletir.10 dakikada almanız gerekenin 2 katı kazanırsınız.

Ayrıca aralıklı olarak yine ana ekranda LOOT BOX şeklinde ödül kutuları karşınıza gelecek. Ödül için belirtilen zamanı kısaltmak için (örneğin 7 gün yazıyorsa) her kutunun sağında yer alan reklama tıklayıp izleyip süreyi kısaltırsınız ve APROVE simgesine tıklayıp  HEXA tokenler kazanırsınız.

Ana ekran alt kısımda önce TEAM sekmesini göreceksiniz. Davet ettiğiniz kişilerle birlikte takımınız göreceksiniz. Ayrıca bu bölümde üst kısımda Your İnvite Code kısmı var. O kısma tıklayıp arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Burası sizin Ref linkiniz oluyor. Ana ekranda arı peteği gibi olan kısımda ref linkinizle kayıt olan kişileri göreceksiniz.

Çekim limiti 100 HEXA olarak belirlenmiş. HEXA tokenleri çekebilmeniz için bir Binance Smart Chain Soğuk Cüzdanına (BSC) sahip olmalısınız. Çekim yapmak için ana ekran sağ en üstte yer alan cüzdan simgesine tıklıyoruz. WİTHDRAW a tıkıyoruz. Üst kısma ne kadar HEXA çekeceksek o miktarı yazıyoruz. Alt kısma da BEP20 (BSC) cüzdan adresimizi yazıyoruz. Ardından withdraw diyoruz. Birkaç güne kadar hesaba geçiyor. Sistemi denemek için biriktirdiğim tokenleri çekmek istediğimde 5 TL kadar bir fee ücreti aldı benden.1239 HEXA token çektim. Ödeme kanıtı aşağıdadır. Ödemelerde hiçbir sıkıntı yok.

coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c