SOCIOS.COM

coinpayu

   Socios, IOS veya Android sistemleri üzerinde kullanılan bir cep uygulamasıdır. Öncelikle sisteme üye olup gerekli doğrulamaları yapıyoruz. KYC doğrulaması ve ikamet adresi gibi güvenlik uygulamalarını yapıyorsunuz.

   Socios , yapımcısı Alexandre Dreyfus olan ; futbol takımlarının fan tokenlerinin alım-satımlarının yapıldığı bir sistemdir. Fan tokenine sahip olduğunuz takımın oylamalarına katılarak takım üzerinde söz hakkı da elde edebiliyorsunuz. 

   Para ekleyerek alış-veriş yapabilir yada daha sonra satış işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sol üstteki $CHZ kısmına tıklayarak kaç EURO luk yükleme yapacağınızı belirliyorsunuz onun karşılığı kadar CHZ veriyor. Seçiminizi yaptıktan sonra "ödemeye geç" e tıklayarak "bambara" ile ödeme yapılabiliyor. Eğer bununla uğraşmak istemiyorsanız diğer yöntem olarak ;

   Cüzdan kısmına tıklayıp , "Yatır" deyip verilen ERC-20 CHZ adresini kopyalayıp Binance veya başka bir borsadan buraya aktarabiliyorsunuz.

    Token almak için ise anasayfada bulunan "Piyasa" kısmına tıklıyoruz. Tokenini almak istediğiniz takımın üstüne tıklayın. Çıkan kısımda "Satın al" a tıklayın. Alacağınız miktarı belirleyin. Sonra "Satın Al" diyoruz. Satmak istediğimizde de yine aynı bölüme gelip bu sefer "Sat" diyerek işlemi gerçekleştiriyorsunuz.

   Para çekme işlemleri için Cüzdan kısmına girip "Gönder" e tıklıyoruz. İster para olarak, ister CHZ olarak gönderip yapabiliyorsunuz. Çekim yaparken ERC-20 yi seçmeyi unutmayın. Yoksa işlem boşa düşer veya paranız kaybolabilir.

   Soyunma Odası; Bu bölümde Takımlarla daha henüz tam anlaşma yapılmadan önce ön satış yapılıyor(muş). Ayrıca buradan bonus da veriliyor(muş)(Takım ile anlaşma sağlanamamış olsa da). Ben kullanmadığım için tam bilemiyorum.

    Arkadaşlar benim asıl ilgilendiğim kısım, ücretsiz olarak yapabileceğiniz "Avla" kısmı. Her gün bir kereye mahsus olarak avla kısmına tıklayıp , telefonunuzun konum kısmı açık olacak şekilde size verilen genelde 4 hedefe tek tek tıklayarak "SSU"(CHZ nin alt tokeni) yada az da olsa CHZ leri topluyoruz. SSU lar şu an için sadece Oylama Aktiviteleri v.b. işlemler için kullanılabiliyor. İleride "SSU" yada bir değer atanacağı söyleniyor.

    Ödüller kısmında da tamamladığınız her görev için belirli miktarlarda XP veriliyor. Ayrıca uygulamaya arkadaşlarınızı da davet edebiliyorsunuz. Bu da profil kısmındaki "Arkadaş Davet et" seçeneğinden yapılıyor.

coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c