Pİ NETWORK

coinpayu

  Selamlar arkadaşlar. Bu bölümde cep telefonları ile yapabileceğimiz ve cep telefonumuzu herhangi bir şekilde yormayacak olan tamamen sayaç usulü çalışan uygulamalardan bahsedeceğiz. Telefonunuz kapalı bile olsa sayaç işliyor ve işlemcinizi kullanmıyor. Daha önce size ilk olarak Bee Network u tanıtmıştık. Şimdi ise onun bir benzeri olan Pi Network u tanıtacağız. Sistem hem IOS hem de Android ortamında çalışabilen bir mobil uygulamadır.. Sistemi kullanıp kullanmamak tamamen sizin insiyatifinizdedir. Site adresleri  https://minepi.com/   dir. Buradan da bilgi alabilirsiniz.

   Uygulamayı cep telefonumuza play store'den indirip kurduktan sonra ve bir arkadaşınızın referans koduyla kayıt olmanız gerekmektedir.(Benimkini yazının altına paylaşacağım. Bu kod ile yüklerseniz sevinirim.) Uygulamayı kurduktan sonra 24 saatte bir telefonunuzdan zikzag simgesine 1 kez tıklamanız yetiyor. Ama her gün tıklamayı unutmayın. Bu şekilde pi ler toplanmaya başlayacak. Şu an için Pi için herhangi bir değer ataması yapılmadı. Yakın zamanda borsaya girmeyi planladıklarını duyurdular.

   Sisteme sizin aracılığınız ile katılım yapan her kişi başına 1 Pİ kazanıyorsunuz. Uygulamaya çağırdığınız 5 arkadaşınızı güvenlik çemberine davet etmiş oluyorsunuz. Onlar kazandıkça sizde kazanıyorsunuz. Maksimum 5 kişi olabiliyor. Bir nevi grup çalışması yapmış oluyorsunuz. Kazandıklarınızı kullanabilmeniz için KYC doğrulaması yapmanız gerekiyor.

  Sistemin gelecekte ne getireceğini bilemiyoruz. İleride değerlenirse işinize yaramış olur. Sonuçta çok fazla emek harcamanız gerekmiyor. Yine de karar sizin. İsterseniz iyice araştırın. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz. Aşağıda referans kodum var. Sistemi kullanmak isteyenler aşağıdaki kod ile üye olurlarsa sevinirim. Selamlar.

Ref Kodum : sonmohikan44

coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c