COINPAYU

coinpayu

 Bugün sizlere tanıtacağım site yine bir musluk sitesi.Sisteme giriş linkini yazımızın altında bulabilirsiniz .Sisteme üyelik için gerekenleri yaptıktan sonra üyelik bilgilerimizle giriş yapıyoruz.

DASHBOARD: Sizin ana ekran bölümünüz. Kazanç bakiyeniz , referalleriniz, yatırma veya çekme yapacağınız kısımlar bu alanda bulunuyor. Çekim yapabileceğiniz coinler  BTC , DOGE , ETH , LTC , DASH ,BCH, USD dir. Çekimler kazanılan SATOSHI ler üzerinden yapılıyor. Örneğin ;

BTC için en az 11000 satoshi , BCH için 2000,USD için 2000 satoshi , DOGE için 2000 satoshi , LTC için 2000 satoshi , ETH için 20000 stoshi , DASH için 2000 satoshi gerekiyor. Upgrade kısmında değişik seçenekler için belirli ödemeler yapılıp kazanılan reklam çeşitliliği artırılabiliyor.

Yukarıda yer alan POINT kısmında şu bilgiler mevcut.

*Sörf reklamlarında kazanılan her 10.000 satoshi için +1 puan

*Reklam +1 puanına harcanan her 100.000 satoshi için

*7 günde aktivite eksikliği -1 puan

Purchase Balance ; kısmından referans kiralanabiliyor ve  paket satın alınabiliyor.

Nickinizin yazdığı PROFİL kısmından şifre değiştirebilir, Cüzdan adreslerinizi ekleyebilir, güvenlik için 2 faktörlü doğrulama (2FA) yapabilirsiniz.

KAZANÇ BÖLÜMLERİ:

VIEW ADS : Burada kazanç yapılan 3 ayrı reklam sistemi var.

SURFS ADS : Buradaki reklamlara tıklayınca yeni sekmede reklam açılır. Reklamı izlemek zorunda değilsiniz. 8 saniye ile 20 saniye arasında değişen reklamlar çıkar.Geri sayım bitince öngörülen satoshi miktarı hesabınıza geçer.Şu an benim gördüğüm 18 tane reklam var.Bu sayılar değişebiliyor.

WINDOW ADS :Bu bölümdeki reklamlara tıklayınca açılan sayfanın üst kısımdaki mavi renkli barın sayfanın sonuna kadar gelmesini beklemek gerekiyor. Video bitince altında yer alan "visit website" ye tıklayıp sekmeyi kapatabilirsiniz. Daha sonra öngörülen satoshi miktarı hesabınıza geçer. Şu an benim gördüğüm 9 tane reklam var.Bu sayılar değişebiliyor.

VIDEO ADS: Bu bölümde de video reklamlar yer alıyor. Reklama tıklayıp açılan youtube sayfasındaki videoyu 30 saniye boyunca oynatıyoruz. Daha sonra öngörülen satoshi miktarı hesabınıza geçer.

OFFERS: Bu bölümde çeşitli uygulamalar , anketler , çeşitli görevler var. Bunları tamamlayarak satoshi kazanılabiliyor.

ADVERTISE : Bu kısımdan siteye reklam verilebiliyor. (Ben kullanmadım)

AFFIALITE: Bu bölümde arkadaşlarınızdan gelen yönlendirme kazançlarını görebilirsiniz. Ref kodunuzu arkadaşlarınıza gönderip onların o linkle kayıt yapmasını sağlarsanız sizde onların kazancının belli bir yüzdesi (%10 sanırım) kadarında kazanç sağlarsınız.

MARKET kısmından referans satına alınabiliyormuş, ben henüz denemedim.

HISTORY : Bu kısımda aldığınız ödemeleri görebilirsiniz.

MORE : Bu kısım yeni eklendi. Bu bölümde FAUCET kısmı var. Burası 60 dakikada bir size satoshi verir. Tıklanınca 8 saniye bekleme süresinden sonra captcha yı doğrulayınca 1,2 satoshi veriyor.

  Yine aynı bölümde "Catch a Cat" kısmı var. Bu bölümde kendi telegram sayfalarında yer alan kodu takip ederek aldığınız kodu yazıyor, belli bir miktar satoshi kazanıyorsunuz.

Sisteme aşağıdaki linkten kaydolursanız sevinirim.

COINPAYU KAYDOLMA LİNKİ

coinpayu

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Para çekme işlemini de detaylı anlatırmısınız

    YanıtlaSil
  2. Dashboard kısmından Withdraw diyoruz. Hangi coin olarak çekmek istiyorsak onu seçiyoruz. Çıkan kısımda , seçtiğimiz coinin binance,gateio vb. hangi borsada hesabımız varsa o borsadaki yatırma linkini adres kısmına girip withdraw diyoruz. Bu kadar.

    YanıtlaSil

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c