WOWDOGE (SİSTEM ÇÖKTÜ YATIRIM YAPMAYIN)

coinpayu

Sizlere tanıtacağım ilk site wowdoge.  Kayıt linkini yazımızın altında bulabilirsiniz.

    Bu sistem sadece Doge coin kazanma şansı veriyor. Öncelikle sisteme kayıt oluyoruz. E-mail ve kullanıcı adı ile birlikte bir şifre belirleyerek kayıt olun.

Sisteme dahil olduktan sonra anlamak çok zor değil. Sol taraftaki menüden şunlar yapılır:

QUESTS : Bu bölümde bazı görevler var. Bu görevleri tamamladığınızda küçük miktarlarda Doge verir. Örneğin ;Dİce oyununu oyna, twitter de facebook ta paylaş , ilk madencini al v.b.

SHOP : Bu bölümde kendi dogeniz ile madenci alarak daha fazla kazanma şansınız oluyor. Sistem başlangıçta size ücretsiz bir madenci veriyor belli bir süre için. Bu madenciyi almak için e-mail onayınızı yapmanız gerekiyor.

DİCE : Bu bir oyun. 48 e tıkladığınızda 48 ten küçük bir sayı , 52 ye tıkladığınızda 52 den büyük bir sayı gelirse bir miktar doge kazanıyorsunuz. Bence çok fazla oynayıp fazla kapılmayın. 

REFERRALS: Buradan size verilen kendi davet linkinizi arkadaşlarınıza göndererek onlar kazanç yaptığında size de belli bir doge ikramı yapılır.

ROULETTE : Bir bir rulet oyunu. Bu oyunu oynayabilmeniz için 100 doge yatırmanız gerekiyor. Biraz şans işi. Şansınız yaver giderse 1000 , 5000 doge kazanma şansınız olduğu gibi madenci kazanma şansınız da var. Birkaç kez denedim ,genelde küçük dogeler çıktı bana. Pek fazla kapılmayın.

Bunların haricinde günde genelde iki kere twitter üzerindeki sayfalarından prome doge ( hediye doge) kodu paylaşıyorlar. Bu kodun belli bir süresi var. Hızlı olup linkteki kodu alıp kendi wowdoge hesabınızdaki PROME CODE kısmına yapıştırın.

Ödeme alabilmeniz için bir Doge Cüzdan Numaranız olması gerekiyor. Nasıl alınacağını internetten, youtube den  arama yaparak bulabilirsiniz. Örneğin ben PARİBU Borsasından aldığım Doge Cüzdan Numaramı kullanıyorum. Başka şekillerde de alabilirsiniz.

Sisteme kendiniz doge girişinizi yapıp madenci alabiliyorsunuz.

Ödeme alabilmeniz için minimum miktar hesabınızda 20 DOGE olmalıdır. 2 DOGE de masraf alıyorlar. Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.

DOGE fiyatı artınca ödemeleri durdurdular. Dikkat edin. Yatırım yapmayın.!!!

WOWDOGE'YE KAYIT LİNKİ

coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c