GUMHASH DOGE MİNİNG (SİSTEM ÇÖKTÜ YATIRIM YAPMAYIN)

coinpayu Sizlere tanıtacağım ikinci site GUMHASH sitesi. Kayıt linkini yazımızın altında bulabilirsiniz. Arayüzü Türkçe'dir.
      Bu sistem sadece Doge coin kazanma şansı veriyor. Öncelikle sisteme kayıt oluyoruz. E-mail ve kullanıcı adı ile birlikte bir şifre belirleyerek kayıt olun. 
      Sisteme her girişte mail adresi ve şifre ile girerken bir yandan da güvenlik önlemi olarak Telegram da verdikleri kodu girmeniz gerekiyor. Bunun için öncelikle Telegram da arama bölümüne gumhash_bot yazın. Bot'a tıklayın. Artık her girişte o kısımda bir kod çıkacak. O kod ile giriş yapacaksınız.
     Sisteme girdikten sonra kullanım için ekstra bir şey yapmanız gerekmiyor. Kendisi sürekli kazım yaparak size doge vermeye başlıyor. Başlangıç olarak üye olan herkese hediye olarak 50 MH/s lik kazım hızı veriyor. Bu kazımı biz bilgisayarımızdan yapmıyoruz. Kendisi bizim adımıza yapıyor. Eğer sisteme kendiniz ekstradan doge gönderirseniz kazım hızınızı gönderdiğiniz doge miktarına göre artırıyor. Böylece daha hızlı kazım yapılmış oluyor ve daha fazla doge kazanıyorsunuz. Örneğin benim başlangıç hızım 50 MH/s iken ben 1200 Doge gönderdim. Şu an kazım hızım 377 MH/s oldu. Ayrıca sizin referaliniz ile üye olan kişi başına 1MH/s hız hediyesi oluyor. 
    Henüz ödeme almadım. Sistemin riskli olduğunu düşünebilirsiniz. Çünkü muhatap alacak kimse yok. Ancak şu ana kadar ödeme alan arkadaşlarım bir sıkıntı olmadığını söylediler. Seçim yine de size kalmış.Birçok kez ödeme alan arkadaşlarım var. Ben de ödeme alınca buradan paylaşacağım.


     Ödeme alabilmek için bir kereye mahsus sisteme bir seferde en az 500 DOGE yatırmanız gerekiyor. Sitelerinde verilen bilgi şöyle.
Referallerinizin 3 günden fazla sisteme girmemesi durumunda oradan aldığınız 1MH/s hız hediyesi  kayboluyor.
Ödeme alabilmeniz için bir Doge Cüzdan Numaranız olması gerekiyor. Nasıl alınacağını internetten, youtube den  arama yaparak bulabilirsiniz. Örneğin ben PARİBU Borsasından aldığım Doge Cüzdan Numaramı kullanıyorum. Başka şekillerde de alabilirsiniz.

Bu da aldığım ilk ödeme kanıtı

Ödeme alabilmeniz için minimum miktar hesabınızda  300 DOGE olmalıdır. Aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz.DOGE fiyatı artınca ödemeleri durdurdular. Dikkat edin. Yatırım yapmayın.!!!
coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c