THUNDERCORE

coinpayu

 Arkadaşlar bugün sizlere güzel bir cep mining sitesi tanıtımı yapacağım.

Aşağıda vereceğim link ile sisteme giriyoruz. Girişte "Start Mining Earn Now" kısmı gelecek. Oraya tıklıyoruz.Bizi google play e yönlendirecek. Uygulamayı kuruyoruz.Kayıt için facebook veya google seçenekleri çıkıyor. Ben google gmail hesabım ile kaydoldum.Kayıt işlemi bittikten sonra yapmanız gereken çok fazla birşey yok. Ancak öncelikle twitter hesabınızın olması ve sisteme bağlamanız gerekiyor.Ayarlar bölüne girip Bağlı Hesaplar kısmından twitter hesabımız ekliyoruz. Bu neden gerekli? Çünkü bazı görevleri yapmak için twittera girip beğen veya retweet dememizi istiyor.

  Eğer istereseniz kendiniz de TT coin alabiliyorsunuz. Ben ücretsiz olan kısım ile ilgileniyorum.

 Twitter hesabımız bağladıktan sonra Kazan bölümüne tıklıyoruz.Çıkan görevleri tamamlıyoruz.(Sağ ok simgesine tıklayıp görevi yap) Karşılığında bize TT token verecek. Direkt program hesabımıza geçecek. İlk başlangıçta sanırım 2 yada 3 TT veriyor. Buraya ara ara bakalım. Yeni görevler gelirse tamamlayalım.

  Günlük yapmamız gereken kısım da Alttaki menüdeki Tarayıcı bölümü.Oraya tıklıyoruz. Çıkan kısmda "TT Mining" kısmına tıklıyoruz.Bu bölümde yer alan FLEXIBLE (FIXED değil - burası ücretli çünkü) ye tıklıyoruz.Altta biriken bölümde TT görünecek. Claim diyerek topluyoruz.Bazen burada ekstra ödül de veriyor.Buraya da günde bir kaçkez girebilirsiniz.

   Yine aynı bölümde altta Bind a referer bölümü var.Buraya tıkladığımızda her referans için 1 TT coin + %1 kazanç alıyoruz. Bu bölüme benim referans kodum olan YMVQEJ yazıp onaylarsanız sevinirim.

 Earn 10% referall rewards bölümüne tıkladığımızda 1000  TT lik bir ödülden bahsediyor.Bunun için de 3 aşamalı bir görev istiyor. 

Step 1: 880 TT elde et diyor.Bu kadar ddiğine bakmayın bende 2 TT varken bile burası tik atılmış idi.

Step 2: 6 referansın olacak.

Step 3: Sosyal medya görevlerini yap.

  İsterseniz oyun oynayarak da TT coin kazanabilirsiniz.

Çekim yapmak için Cüzdan a tıklıyoruz.Göndere tıklıyoruz.Örneğin Trustwallet cüzdanı için cüzdan bölümden TT tokeni bulup Al dersiniz.Çıkan adresi kopyalayıp ThunderCore uygulamamızdaki Adres bölümüne yapıştırıp , maksimum miktarı yazıp devam et dediğimizde trustwallet cüzdanımıza gönderecek. Çekim için limit yok diye biliyorum.Az da olsa bir fee ücreti alıyorlar.0.000042 TT kadar.

  Şimdilik anlatacaklarım bunlar. Linkimiz aşağıda... Selamlar.

KAYIT LİNKİ 


coinpayu

Yorum Gönder

0 Yorumlar

google-site-verification=hnoPpN_CEhHU6Rxuaoxa3qvggr-7bg7q-G2meFhbO5c